O nama

On the UP&UP

separator123

Video produkcija

O nama

Kao individualci i kreativci, ljudi sa iskustvom iz različitih sektora televizijskog i filmskog stvaralaštva, spojili smo se na jednom projektu. On je bio tačka prepoznavanja. Od maja 2015. smo ON THE UP&UP tim.
“Kada se kaže za nešto ili za nekoga da je on the up&up, znači da je ta stvar ili ta osoba legitimna, poštena i poštovana.”
Naša primarna delatnost je osmišljavanje ideja, koje se oblikuju kroz snimanje i postprodukciju dokumentarnih, televizijskih, promotivnih, kratkih komercijalnih i muzičkih video formi.
Naša dodatna delatnost je komercijalna, modna i editorijal fotografija. Komercijalna fotografija prodaje proizvod, modna fotografija prodaje životni stil, a editorijal fotografija prodaje priču ili temu.
Same delatnosti nisu ono što nas razlikuje, one uvek imaju isti naziv i istu svrhu… Naša vizija, pristup, originalnost, posvećenost i možda pre svega strast u poslu kojim se bavimo, je ono što nas izdvaja.
Zato stvarajte zajedno sa nama i ostanite svoji! Uvek posebni…
0
Neprospavane noći

0
LITARA POPIJENE KAFE

0
Sudaranja u prolazu

0
srećnih završetaka

Usluge

Idejno stvaralaštvo

Papir, olovka i mašta…

Ideja je pokretač svakog projekta, ideja pokreće i sam život. U današnjoj hiperprodukciji svega, sačuvati originalnost, podstaći i očuvati inventivnost i stvoriti sopstvenu prepoznatljivost je možda najteže.

Ukoliko sve to imate, tu smo da Vam pomognemo da to razvijete, oblikujete i pretvorite u delo.

Ukoliko tome težite a ne znate odakle da krenete, naš tim je tu da zajedno sa Vama , upoznajući se sa Vašim načinom rada, ponudi rešenje. Tu smo da Vam predložimo koncept, da vam predstavimo mogućnosti i da vam prikažemo razvoj projekta kroz sve proizvodne produkcijske faze, do dobijanja finalnog proizvoda za koji ste se opredelili.


Postprodukcija

Završna faza u kojoj se sklapa celina i dodaje finalni sjaj. Momenat u kojem ideja dobija svoj završni oblik.

Montaža

Kolor korekcija

Dizajn zvuka

Grafička obrada

Animacija

„Predmetu treba da se da onaj oblik koji najbolje može da podnese spontani gest i instinktivni refleks. Oblik koji odgovara njegovoj sudbini“ – Ajlin Grej.


Produkcija

Faza kada sa papira prelazimo na delo… Naš pogled je uvek usmeren u potrazi za onim što drugi ne vide. Pretapanje reči u sliku za nas uvek predstavlja nov i jedinstven izazov.

Priprema, organizacija snimanja/fotografisanja (izbor i priprema lokacija koje mogu biti studija ili izabrane lokacije u vidu enterijera i eksterijera, odabir opreme koja će se koristiti za realizaciju projekta, odabir aktera).

Naša snimanja možemo raditi gde god poželite. Ceo svet je na dlanu i dobra ideja nas može odvesti bilo gde…

Snimanje – sektor kamere, tona, rasvete, scene, scenografije, kostima i šminke.

Fotografisanje – sektor fotografije, rasvete, scene, kostima i šminke.


RENTAL

Najam snimajuce tehnike:

RED RAVEN 4.5K Kamera – EF mount
Objektivi: Canon 16-35 f2.8, Canon 24-105 f4, Canon 70-200 f2.8
TILTA Camera cage
TILTA Shoulder set

CANON 5D MARK III

Tv Logic 24” monitor

DJI RONIN

DJI Phantom 4

GFM Track Dolly – šine 2 x 2,40m


Reference

separator123

IDC
Lift
Showstar
Ego magazin
Finalprom
Tondach
Maja Sar
Longplay
Jezdic
Kapric
LOGO-RTS_sivi
wienberger
Untitled-1
eco-aqua
prostoria
ugljevik

Rental

separator123